Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1976

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ventspils

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Mūsu novadā es noteikti gribētu starp iedzīvotājiem un pašvaldību “uzbūvēt" ērti pieejamu, stabilu un produktīvu veiksmīgas komunikācijas tiltu.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Vēlos panākt, lai pašvaldība atbalsta to sabiedrības grupu vai nozari, kurai tajā brīdi prioritāri visvairāk nepieciešams atbalsts pastāvēšanai vai izaugsmei, un, kas iet roku rokā ar pašvaldības attīstības koncepciju.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Manas prioritātes pašvaldības investīcijām būs vērstas uz pašvaldības pakalpojumu infrastruktūras attīstību, uzlabojot pakalpojumu kvalitāti un pieejamību ikvienā novada pagastā, tai skaitā senioriem, īpaši vientuļajiem, attīstot pakalpojumus mājās.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rēzeknes Augstskola 2006 Speciālās izglītības skolotāja kvalifikācija
Augstākā Rēzeknes Augstskola 1999 Ekonomikas bakalaura grāds ar kvalifikāciju tūrisma un viesnīcu uzņēmējdarbības vadībā
Vidējā Kaunatas vidusskola 1995 Vidējā
Pamata Rēznas pamatskola 1992 Pamata
Место работы Должность
Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs Tūrisma informācijas konsultante