Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1985

Гражданство: Latvija

Место жительства: Valmieras novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pirmsskolas izglītība, kas ir bērna pamati dzīvei, ir nepelnīti zemu novērtēta! Ļoti nepieciešama JAUNA un MODERNA bērnudārza celtniecība, lai izbeigtu gadiem ielaisto rindu problēmu, kā arī atslogotu pārslogotos pašvaldības un privātos bērnudārzus.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
ģimeņu vispārēju labsajūtu novadā, ko sasniegtu ar mērķtiecīgu starpnozaru sadarbību un atbilstošiem risinājumiem - būtiski lielāks jaundzimušo pabalsts, atbalsts jaunajām un lielajām ģimenēm, kā arī loģistikas un rotaļlaukumu tīkla risinājumi.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
1) Katras skolas unikalitātes formulēšana un sadarbības veidošana ar vietējo kopienu. 2) Laimīgs un novērtēts pedagogs ir laimīgi bērni. Visi skolotāji ir pelnījuši labu apdrošināšanu, lielāku algu, komandas saliedēšanas un profesionālās apmācības.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2016 Sākumizglītības skolotājs
Augstākā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija 2013 Organizācijas vadība
Augstākā Vidzemes Augstskola 2010 Tūrisma organizācija un vadība
Место работы Должность
SIA “Izglītības un attīstības centrs Universum” Valdes priekšsēdētājs
SIA “Izglītības un attīstības centrs Universum” Universum mūzikas un mākslas pamatskolas direktors