Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1984

Гражданство: Latvija

Место жительства: Siguldas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
50% no vietas dzīvīguma veido tās kultūras garša, sirsnīgas sabiedriskās aktivitātes un uzlādējoši dabas piedzīvojumi. Siguldas novadam no vietas, ko veido daži objekti atsevišķā sezonā, jākļūst par sirdi sildošu vietējās kopienas radītu pieredzi.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Mums ir jāstrādā pie visaptverošas sabiedrisko un dabas pieredžu programmas, kas aktivizē visu vietējo kopienu un tās resursus, nevis atsevišķas grupas. Tam mums ir vajadzīgi visi - jaunieši, seniori, zemnieki, pilsētnieki, uzņēmēji, bērni. Visi!
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Stratēģiskai un taktiski izstrādātai notikumu, pieredžu un vietējās kopienas iesaistes aktivitāšu programmai - iekļaujot kultūras, veselīga dzīvesveida, savvaļas un socializēšanās ilgtspējīgas pieredzes, kas atdzīvinātu un sapurinātu mūsu novadu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Vidzemes augstskola 2006 Bakalaura grāds tūrisma vadībā un tūrisma nozares uzņēmuma vadītāja profesionālā kvalifikācija
Место работы Должность
Veselības ministrija Ministra padomniece nozares politikas jautājumos