Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1968

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ropažu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Regulāra novada iedzīvotāju informēšana par izsludinātajiem un veiktajiem iepirkumiem, pašvaldības un privātajos sociālajos tīklos. jo katram novada iedzīvotājam ir tiesības zināt, kā tiek apsaimniekoti viņa nodokļos samaksātie finanšu līdzekļi.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Novada iedzīvotājus ar invaliditāti un kustību traucējumiem, lai nodrošinātu viņu pilnvērtīgas dzīves un darba apstākļus, dodot iespēju būt kopā ar sabiedrību, iekļauties tajā, būt sociāli aktīviem. Novada jaunos uzņēmējus.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Pašvaldības pamatfunkciju nodrošināšana: ūdensapgāde, kanalizācija, siltumapgāde, sadzīves atkritumu apsaimniekošana, notekūdeņu savākšana, novadīšana un attīrīšana, sociālās palīdzības nodrošināšana, veselības aprūpe, izglītības pieejamība.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Biznesa augstskola "Turība" 2017 Maģistra grāds, Uzņēmējdarbības vadība
Augstākā Biznesa augstskola "Turība" 2015 Bakalaura grāds, Uzņēmējdarbības vadība
Место работы Должность
Biznesa augstskola "Turība" Lektors