Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1954

Гражданство: Latvija

Место жительства: Saulkrastu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pirmā prioritāte ir ceļu un ielu sakārtošana. Izstrādāsim pašvaldības ceļu un ielu atjaunošanas plānu tuvākajiem 5 un 10 gadiem, izmantojot visas iespējas piesaistīt finansējumu. Izstrādāsim ceļu un ielu uzturēšanas noteikumus. Lai būtu Tuvāk mājām.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Esmu par sociālā atbalsta palielināšana, iedzīvotāju sociālās nevienlīdzības mazināšanu. Īpašu uzmanību veltīsim aprūpei mājās un asistenta pakalpojumu pieejamības uzlabošanai. Ikviens ir svarīgs.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Dzīvojamo māju siltumefektivitātes paaugstināšana, kā daudzdzīvokļu māju, tā arī privātmāju siltināšana, izmantojot ES finansējumu. Pārņemsim valdījumā un noasfaltēsim autoceļu V49 (Garkalne - Ošlauki), kas ir savieno Garkalni ar Ādažu novadu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Juridiskā koledža 2012 Namu pārzinis
Augstākā Latvijas Universitāte 2003 Ekonomika un vadība
Augstākā Rīgas Politehniskais institūts 1983 Automātiskie elektrosakari
Место работы Должность
Dzīvokļu īpašnieku biedrība Zītari 3 Valdes loceklis
Biedrības deju kopa “Tacis” Valdes priekšsēdētājs