Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1974

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rēzeknes novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pakāpeniski visus ikdienā lietojamos pašvaldības grants ceļus savest kārtībā un noklāt tos ar cieto segumu, lai varētu maksimāli izslēgt sezonālā rakstura svara ierobežojumus uz tiem. Šie ierobežojumi rada lielus zaudējumus zemniekiem un uzņēmējiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Pašvaldībai prioritāri jāatbalsta jauniešu neformālās organizācijas, lai jauniešiem arvien vairāk rastos interese pašiem veidot “jauniešiem draudzīgu” savas pašvaldības infrastruktūru. Jaunieši paši vislabāk izprot to kas viņiem ir vajadzīgs.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Manas, kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būtu mērķētas uz ceļu infrastruktūras sakārtošanu, kas savukārt veicinātu uzņēmējdarbības attīstību un tūristu interesi par tūrisma objektiem mūsu pašvaldībā.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Vidējā Maskavas videjā profesionālā tehniskā arodskola nr.38 1990 Radioelektroniskās aparatūras atslēdznieks-montieris
Место работы Должность
Z/S "Tiptops" Īpašnieks