Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1995

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rēzeknes novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Daudzstāvu māju pagalmu un blakus esošo teritoriju labiekārtošana. Sakārtotas stāvvietas, zaļā zona, bērnu spēļu laukumi un pašu iekšpagalmu infrastruktūras pilnveide ar jaunu modernu apgaismojumu un segumu.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Uzskatu, ka jebkura novada nākotne ir tā bērni un jaunieši. Ja pašvaldība spēs atrast risinājumus savu jauniešu piesaistei atpakaļ uz novadu, tas būs viens no fundamentiem spēcīga un ilgtspējīga novada izveidei.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Liela uzmanība būtu jāpievērš tieši investīcijām tūrisma jomā, kā arī ceļu infrastruktūras sakārtošanai ne tikai pagastu centros, bet jo īpaši lauku teritorijās! Sakārtota ceļu infrastruktūra ir ne tikai viens no tūrisma attīstības pamatiem.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas kultūras akadēmijas Latvijas kultūras koledža 2017 Kultūras menedžeris ar specializāciju izrāžu tehniskajā apskaņošanā
Vidējā Viļānu vidusskola 2014 Vispārējā vidējā izglītība
Место работы Должность
Viļānu novada pašvaldība Domes deputāts
Viļānu kultūras nams Pašdarbības kolektīva vadītājs
Riebiņu novada kultūras centrs Saimnieciskās daļas pārzinis, skaņu/ gaismu inženieris, pašdarbības kolektīva vadītājs