Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 2000

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rēzekne

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Jāpopularizē šķirošanas, nepieciešams izglītot iedzīvotājus šajā jautājumā, jo tas ir svarīgi un tas ir paveicams. Jāatbalsta „zaļo“ biroju attīstība Rēzeknē – tas ir vesels komplekss ar pasākumiem, kas birojus padara par dabai draudzīgiem birojiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Jauniešus, kuri tikko beiguši studēt un vēlas dzīvot un strādāt Rēzeknē. Jāidentificē tās darbības jomas, kur jaunie cilvēki varētu būt noderīgi. Piem., piešķirot stipendijas studentiem, parakstot līgumu, ka pēc mācībām viņi atgriežas atpakaļ Rēzeknē
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Ir nepieciešams izveidot radošās vietas kur jaunieši var vienoties par kopīgām idejām, stratēģijām. Jauniešiem ir jāveido jauniešu biznesa inkubatorus, kur jaunieši sanākot kopā, veido jaunus kopproduktus, kuriem ir lielāka iespēja attīstīties.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Vidējā Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzija 2019 Vispārējā vidējā izglītība
Pamata Rēzeknes valsts poļu ģimnāzija 2016 Pamatizglītība
Место работы Должность
Latvijas Kultūras akadēmijas studente