Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1971

Гражданство: Latvija

Место жительства: Preiļu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā : Āra atpūtas un rehabilitācijas zonas ierīkošana Preiļu pansionāta iemītniekiem, kas būtu pieejama arī Preiļu slimnīcas pacientiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Vēlos , lai pašvaldība prioritāri atbalstītu nozares, kas ir saistītas ar sociālās jomas un novada infrastruktūras uzlabošanu.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Manas prioritātes pašvaldības būs: mūsdienīga un funkcionāla Preiļu pilsētas centra pārveide un infrastruktūras uzlabošana pilsētas mikrorajonos; radošo un fizisko aktivitāšu centra izveide, kas būtu pieejama VISĀM jaunā novada iedzīvotāju grupām.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Daugavpils Pedagoģiskā universitāte 2000 Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte,Vizuālās makslas un tehniskās grafikas skolotājs, Bakalaura grāds
Augstākā Daugavpils Pedagoģiskā universitāte 1998 Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte,sākumskolas skolotājs Bakalaura grāds
Vidējā Rēzeknes lietišķās mākslas vidusskola 1993 Dekoratīvā noformēšana
Место работы Должность
SIA Online teachers Pasniedzēja
Pašnodarbināta persona Pasākumu vadītāja