Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1974

Гражданство: Latvija

Место жительства: Liepāja

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Veicināt Dienvidu fortu sakārtošanu ar mērķi tur izveidot kultūras un vēstures centru, līdzīgi kā Daugavpils cietoksnis, kurā iekārtots Marka Rotko mākslas centrs.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu personas ar invaliditāti, piemērojot atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim vienīgajam mājoklim, kurā dzīvo. Atbalstīt jaunās ģimenes ar bērnudārzu pieejamību, jauna bērnudārza būvniecību.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs Dienvidu fortu sakārtošana, jo tā ir Liepājas vizītkarte, atrodas pie pilsētas robežas un ir kauns, ka ir totāli nolaista vieta. Otrs projekts- Attekas salas sakārtošana, salu labiekārtojot.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Baltijas Starptautiskā akadēmija 2017 Tiesību zinātne
Augstākā Rīgas Tehniskā Universitāte 2005 Visaptverošā kvalitātes vadība
Augstākā Rīgas Tehniskā Universitāte, Liepājas MZTK Inženierekonomikas fakultāte 1997 Rīgas Tehniskā Universitāte, Liepājas MZTK Inženierekonomikas fakultāte
Vidējā Liepājas Raiņa 6.vidusskola 1993 Vispārējā vidējā izglītība
Место работы Должность
Valsts Darba inspekcija Vecākais inspektors
Zemessardzes 44.kājnieku bataljons Vecākais zemessargs