Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1968

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ķekavas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Piesaistīt ES fondu līdzekļus, lai turpinātu Ķekavas parka paplašināšanas un labiekārtošanas projektu, padarot to par topošā novada Ķekavas pilsētas pērli, lai ar to varētu lepoties visi novada iedzīvotāji un novada ciemiņi.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Ikviena sabiedrības grupa ir nozīmīga, tomēr uzskatu, ka prioritāri jārūpējas par tiem, kuri nākotnē mūsu novadu var padarīt vēl labāku - tie ir šodienas skolēni. Noteikti jāatbalsta ir arī pensionāri, jo viņi bieži ir pakļauti nabadzības riskam.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Pirmkārt, pašvaldības policijas videocentra uzlabošana, kas ļautu sabiedrībai nākotnē dzīvot drošākā vidē. Tam sekotu ceļu un pagalmu sakārtošana, kā arī atkritumu laukumu un šķirošanas laukumu pareiza apsaimniekošana un uzraudzība.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Tehniskā universitāte 2017 Uzņēmējdarbība un vadība
Место работы Должность
Reģionālā pašvaldības policija Iecavas novada nodaļas priekšnieks
SIA "Inno Water" Valdes loceklis