Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1952

Гражданство: Latvija

Место жительства: Jūrmala

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Es gribu samazināt nepieciešamību sabiedriskā transporta attīstīšanu, gan ērtu Park & Ride sistēmu ieviešanu, īpaši pie dzelzceļa stacijām.pēc individuālā transporta Jūrmalā. To varam panākt gan ar
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Atbalstu kājāmgājējus un riteņbraucējus, kā arī cilvēkus, kuri dzīvo apkaimēs, kas ir tālāk no pilsētas "centra". Ar pilnveidotu sabiedrisko transportu mēs varam padarīt pilsētu pieejamāku un panākt, ka Jūrmalas apkaimes nekļūst par "nomalēm".
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Investētu mūsdienīgos satiksmes risinājumos (veloceļos, park & ride, pārdomātā sabiedriskajā transportā) un pašvaldības informatīvās sistēmas pārveidē - tā, lai katram jūrmalniekam ir ērti un vienkārši saņemt un sniegt vajadzīgo informāciju.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Politehniskais institūts 1975 Elektrosakaru inženieris, maģistra grāds, specialitāte - daudzkanālu elektrosakari
Место работы Должность
SIA Datateks Testētājs
SIA HostES Likvidators