Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1960

Гражданство: Latvija

Место жительства: Jūrmala

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Veicināt izglītību, kas iegulda pedagogos un izglītības profesionāļos. Mums ir jāmaina domāšana un jāiegulda ne tikai infrastruktūrā un jaunās celtnēs, bet arī cilvēkos, kas cels mūsu pilsētas konkurētspēju un attīstību.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Es atbalstīšu bērnus un skolotājus. Tas ir gan finansiāls atbalsts pedagogu piemaksu ziņā, gan atbalsta personāla pieejamība Jūrmalas skolās - asistenti, speciālie pedagogi, psihologi. Strādāšu, lai kvalitatīvu izglītību var iegūt visi bērni.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Jūrmalas izglītības sistēma, koncentrējoties uz pedagogu atbalstu un bērnu vajadzībām. Ieguldīsim algās, atbalsta profesionāļos un skolu darba izvērtējumā. Veidosim mūžizglītības iespējas un vērsīsimies pret mobingu izglītībā.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Ļeņingradas valsts A.I.Hercena vārdā nosauktais pedagoģiskais institūts 1987 Pirmsskolas pedagoģijas un psiholoģijas pasniedzēja, pirmsskolas audzināšanas metodiste
Место работы Должность
Bezdarbniece