Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1994

Гражданство: Latvija

Место жительства: Jūrmala

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Jūrmalas attīstībai kopumā ir jāpiesaista jauni investori, uzņēmējdarbības vides uzlabošana un jaunu uzņēmējdarbību iniciatīvu atbalstīšana. Jūrmalas budžeta deficīts 2020. gadā ir 31 091 877 EUR. Jābeidz dzīvot uz parāda!
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Jūrmalas 26 apkaimju NVO, kas nodarbojas ar apkaimju sakārtošanu un uzlabošanu - kultūras, sabiedrības līdzdalības veicināšana. No nozarēm prioritāra ir sabiedrības veselība, bet konkrētāk atkarību apkarošana. Sevišķi Kauguros un Slokā.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Izveidot atbalsta mehānismu jaunajām ģimenēm, kas ļautu izvēlēties Jūrmalu, kā dzīvesvietu. Veidot pieaugušo izglītības centru ar apmācību programmu, kas nodrošinātu darbaspēka kvalifikācijas atbilstošas darba tirgus pieprasījumam.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Pīrsona Praktika – IT Akadēmija, Koventrija, Apvienotā Karaliste 2013 IT Vadība
Vidējā Tailhilvudas Skola un Valodu Koledža, Koventrija, Apvienotā Karaliste 2011 Valodu programma
Место работы Должность
SIA MRS. WOLF Valdes loceklis, IT Speciālists