Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1979

Гражданство: Latvija

Место жительства: Jelgavas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Jāievieš iedzīvotāju pagastu padomes, pašvaldības budžetā jāiestrādā līdzdalības budžeta instrumenti, kas iesaistītu iedzīvotājus budžeta sastādīšanā, kā arī jāļauj iedzīvotājiem iesniegt domē kolektīvos iesniegumus. Tā visa nav Jelgavas novadā.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Skolnieki un seniori. Skolnieki jau ir sen pelnījuši brīvpusdienas visās klasēs, kā arī senioriem jāpiešķir atbalsts medikamentu iegādei gan pandēmijas laikā gan pēc. Zāļu cenas nav salīdzināmas ar vidējām pensijām senioriem.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Visās jomās būtu labi, lai tik būtu investori kas attīsta jaunas darbavieta, jo tagad tikai 20% iedzīvotāju darbu atrod novadā. No svarīgiem projektiem vēlos attīstīt otrreizējo izejvielu pārstrādi, kas Brašķu poligonā netiek pietiekami paveikts.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2005 Dabas zinātņu maģistrs
Место работы Должность
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija Ministra padomnieks