Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1993

Гражданство: Latvija

Место жительства: Bauskas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Virzības maiņa no atbildīgo institūciju puses riska situācijās ģimenēs ar bērniem uz problēmu prevenciju un atbalstu, nodrošinot veselīgu attīstību ģimenēm, pieejamus pakalpojumus un brīvā laika pavadīšanas iespējas.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Prioritāri atbalstāmās nozares ir sociālā joma, paralēli domājot par NVO līdzdarbošanos pašvaldības sociālās vides uzlabošanā, kā arī veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību (mentālās veselības nozīme un atkarību profilakse).
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Rast iespēju attīstīt preventīvo programmu “Bērnam drošs un draudzīgs bērnudārzs” un programmu “Stop 4-7”, kas ir agrīnās intervences programma bērniem ar uzvedības problēmām.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Stradiņa universitāte 2019 sociālā darbinieka kvalifikācija
Место работы Должность
Bauskas novada pašvaldības iestāde "Bauskas novada sociālais dienests" sociālais darbinieks darbam ar ģimenēm un bērniem