Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1976

Гражданство: Latvija

Место жительства: Saulkrastu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Zvejniekciema kultūras nama atdzimšana. Mums ir lieliski pašdarbības kolektīvi un daudz labu pasākumu, tomēr mans mērķis ir ievērojami paplašināt kultūras dzīvi. Renovēta zāle ar iespēju organizēt kvalitatīvus pasākumus, koncertus, izrādes.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Pirmkārt, jārūpējas par vismazāk aizsargātiem līdzcilvēkiem - bērniem (jaunajām ģimenēm), cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un senioriem. Un arī papildus citas svarīgas sociālās grupas, kurām arī nepieciešams atbalsts.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Investīcijas uzņēmējdarbības attīstībai, jo tā ir novada asinsrite, vietējā dzīve, darbavietas un nodokļi. Īpaši mums nepieciešamas jaunas darba vietas. Zvejniekciema kultūras nama iekštelpu renovācija un kultūras dzīves jūtama uzlabošana.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Vidējā Saulkrastu vidusskola 1995 Vidusskola
Место работы Должность
OU "Hermes distribution" valdes loceklis