Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1987

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ropažu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Kā viena no mūsu prioritātēm ir atklāta komunikācijas kanāla izveida starp iedzīvotājiem un deputātiem, lai tiktu uzklausītas iedzīvotāju rūpes un mēs spētu atbilstoši rīkoties. Es uzskatu, ka ikvienam deputātam ir jāatskaitās par padarīto!
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Mūsu vērtība - katra ģimene un tās labklājība, kas nozīmē bērnudārzu pieejamību, sociālo pakalpojumu paketi, piemērotas atpūtas vietas novadā ģimenēm ar bērniem, rotaļu laukumus. Otrkārt - izglītība, tās vides pilnveidošana, pedagogu motivēšana.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Pirmkārt, labiekārtot ciematu iekšējās ielas, gājēju celiņus un apgaismot tos ar LED gaismekļiem. Otrkārt, nodrošināt Rīgas apvedceļa projekta ietvaros prasību, ka trase tiek aprīkota ar trokšņu aizsardzības barjeru apdzīvotajos A4 posmos.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Banku augstskola 2010 Uzņēmējdarbības vadīšana
Augstākā Banku augstskola 2012 Finanšu vadība
Augstākā Eiropas Tālmācības augstskola 2017 Tiesību zinātne
Место работы Должность
Biedrība "Baltezera aizsardzības biedrība"" valdes loceklis
Politiskā partija "Stabilitātei!" valdes loceklis