Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1979

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ogres novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Nodrošināt ērti pieejamas un tuvu dzīvesvietai ģimenes ārstu prakses vietas, tām jāatrodas pirmajā stāvā, vai jābūt pieejamam liftam.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Manas, kā deputāta prioritātes ir daudzbērnu ģimenes. Atbalstīt sporta un mākslas nodarbību attīstību novadā. Mūsu bērnu kvalitatīvi pavadītais laiks profesionālās ievirzes nodarbībās palīdzēs veidot izglītotu un veselīgu sabiedrību.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Novada pilsētās jāturpina labiekārtot māju iekšpagalmi un jābūvē jauni velosipēdu un gājēju ceļi, kuri savieno ciemus ar pilsētām, lai nodrošinātu ekonomisku, ekoloģisku un drošu iedzīvotāju pārvietošanos.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Tehniskā Universitāte 2004 Inženiera kvalifikācija Transporta datorvadības, informācijas un elektroniskajās sistēmās
Место работы Должность
SIA "TelCom" Valdes priekšsēdētājs
SIA "1 NET" Valdes priekšsēdētājs