Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1965

Гражданство: Latvija

Место жительства: Liepāja

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Padarīt pieejamus visu darbu grupu, komisiju, komiteju lēmumus, lai redzams arī kurš tos ir ierosinājis un kas un kāpēc to projektus ir sagatavojis.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Piesārņojumu mērīšanu un publicēšanu online režīmā, un izbeigtu piespiedu pienākumu privātmāju īpašniekiem apsaimniekot pašvaldības īpašumus (tīrīt ietves, piemājas zāliena kopšana) bez maksas, t.i., ATCELT KLAUŠAS.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Dzelzceļa pārbrauktuves rekonstrukcija Raiņa/Kalpaka ielā, lai ostas darbība netraucētu iedzīvotājiem pārvietoties no vienas pilsētas daļas uz otru.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Biznesa augstskola "Turība" 2018 Doktorantūras studiju programma "Tiesību zinātne", tiesību zinātņu doktora grāda pretendents
Augstākā Biznesa augstskola "Turība" 2007 Profesionālā maģistra studiju programma “Tiesību zinātnes”, maģistra grāds tiesību zinātnēs, iegūta jurista kvalifikācija.
Augstākā Latvijas Universitāte 2005 Studiju programma “Tiesību zinātne”, maģistra grāds sociālās zinātnēs
Место работы Должность
Zvērināta advokāta prakse Zvērināts advokāts
Biznesa augstskola "Turība" Vieslektors juridiskajā fakultātē
Baltijas Starptautiskā akadēmija Vieslektors Juridiskajā fakultātē