Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1967

Гражданство: Latvija

Место жительства: Kuldīgas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Izveidot Kuldīgu par viedo pilsētu ar digitālo inovāciju centru, attīstot moderni pārvaldītu un iedzīvotājiem pretimnākošu novadu ar labiekārtotu infrastruktūru caur tehnoloģiju risinājumiem un radošiem pasākumiem, tostarp sienu gleznojumu festivālu.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Nākotne pieder zināšanām, tāpēc paplašināšu starppaaudžu sadarbību un mūžizglītības iespējas ikvienam, prioritāri senioriem un jaunajām ģimenēm, veidojot kvalitatīvu, pieejamu izglītību, tehnoloģiju apmācības, jaunas darba vietas un mājokļa iespējas.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Kuldīgas digitālo inovāciju centrs, sakārtota apkārtējā vide un pakalpojumu pieejamība visā Kuldīgas novadā. Turpināšu veidot pastaigu takas un velo celiņus, nodrošinātas vietas bērnudārzos, kā arī mājdzīvnieku pastaigu vietas un treniņu laukumu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Biznesa Augstskola “Turība" 2006 Starptautiskā tūrisma fakultāte, uzņēmējdarbības vadība (MBA): maģistru studiju programma „Tūrisma stratēģiskā vadība”
Augstākā Latvijas Universitāte 1992 Pedagoģijas un psiholoģijas katedra: tēlotājas mākslas un darbmācības specialitāte
Место работы Должность
Kuldīgas novada pašvaldība Kuldīgas novada galvenais eksperts darbam ar sabiedrību un valsts institūcijām, inovāciju un tūrisma projektu vadītājs
Partija “Kuldīgas novadam” Valdes loceklis
Biedrība “Kurzemes tūrisma asociācija” Valdes priekšsēdētājs
Biedrība “Mākslas un Tehnoloģiju centrs” Valdes loceklis