Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1982

Гражданство: Latvija

Место жительства: Jūrmala

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pludmales, kāpu zonas sakārtošana. Izmantojot publiskā un privātā sektora sadarbības formu, nodrošināt visiem pieejamas pārģērbšanās kabīnes visu gadu (arī ziemā), velo novietnes pilnīgi visās pludmalēs un pietiekamu daudzumu mazās atkritumu urnas.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām jānodrošina subsidētās darba vietas. Projekts -uzņēmējiem sadarbībā ar pašvaldības atbalstu. Jāatbalsta vietējo ražotāju tirdzniecību Jomas ielas namiņos, pakalpojumu sniedzējus, lai veicinātu vietējo produkciju apriti.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Diemžēl šobrīd Jūrmalas apkaimes, to vēsture un bagātīgā kultūra ir pamesta pilnīgā novārtā. Ir jārīko apkaimju svētki, jārīko vasaras atpūtas un saliedēšanās nometnes bērniem, jauniešiem un ģimenēm, jāatjauno dažādu nozaru radošo namu tradīcijas.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Banku augstskola 2010 Profesionālais maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā un uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikācija
Augstākā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija 2005 Humanitāro zinātņu bakalaura akadēmiskais grāds filoloģijā
Место работы Должность
AS SEB banka Privātpersonu darījumu vadītāja
Nacionālās apvienības Jūrmalas nodaļas Valdes locekle