Dzimšanas gads: 1975

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Rīga

Partijas piederība: Vienotība

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Pirmais darbs ir palīdzēt Latvijas iedzīvotājiem un uzņēmumiem, samazināt energoresursu cenu kāpuma sekas uz viņu dzīves līmeni. Krievijas uzsāktais karš Ukrainā atgādina, cik svarīgi ir stiprināt mūsu energoneatkarību, kā arī ārējo, iekšējo drošību.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Skolotāju darba samaksai vismaz par 20 % jāpārsniedz vidējā darba samaksa valstī. Jāturpina stiprināt valsts aizsardzības spējas, ieguldot vismaz 2,5% no IKP, līdzvērtīgi domājot par mūsu iekšējo drošību.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Veidotu atvērtāku dialogu ar iedzīvotājiem. Vairāk un sistemātiskāk iesaistītu nevalstiskās organizācijas jau sākotnējā politisko lēmumu pieņemšanas procesā, lai skaidrotu kāpēc konkrēti lēmumi tiek vai netiek pieņemti.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā RĪGAS JURIDISKĀ AUGSTSKOLA 2001 Sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē, starptautiskajās tiesībās un Eiropas tiesībās
Augstākā LATVIJAS UNIVERSITĀTE 1997 Tiesību zinātnes, jurista kvalifikācija
Darbavieta Amats
Valsts kanceleja Ministru prezidenta parlamentārā sekretāre
Partija Vienotība Valdes locekle
Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģija Individuāli praktizējoša zvērināta advokāte - apturēta prakse
Новости