Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1945

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ventspils

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pilnveidot pilsētas infrastuktūru, lai ar luksoforiem regulējamos krustojumos būtu režīms, kad uz galvenās ielas nav jāstāv pie sarkanās gaismas pie tukša krustojuma un tā apkārtnes. Pārejas padarīt maksimāli drošas cilvēkiem ar redzes traucējumiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Sniegt maksimālu atbalstu socialās aprūpes namam “Selga” un atbalsta centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”, Ventspils novada politiski represēto apvienībai, Latvijas neredzīgo biedrības Ventspils teritoriālajai organizācijai.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs veselīga un droša ekoloģiskā vide, ieskaitot Zilo karogu Ventspils pludmalēs, kā arī sabiedrības sociālā un sabiedriskā drošība, tanī skaitā arī drošība par savu darba vietu, uzņēmumu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Politehnikas institūts 1979 Automātika un telemehānika
Augstākā Juridiskā koledža 2005 Jurista palīgs
Augstākā Latvijas universitāte 2018 Augstākā izglītība pedagoģijā
Место работы Должность
SIA ''Volts-1'' Vecākais inženieris
SIA ''Universāltehnika'' Valdes loceklis
SIA ''BUTS'' Pasniedzējs
Ventspils tehnikums Eksaminācijas komisijas loceklis