Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1970

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ventspils

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Jātiek vaļā no ilgstoša pārvaldības murga, kurā ikviens varai netīkams viedoklis, iedzīvotājs, uzņēmējs tiek ignorēts, noliegts. Domes darbā ir jāiesaista visi domē iekļuvušie. Tās darbs ir jāpārvērš par ideju, viedokļu un atklātu diskusijas vietu.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Ventspilniekus, kuri ir spiesti tīrīt īpašumiem pieguļošās pašvaldības teritorijas - šīs funkcijas ir jānodrošina domei. Bērnus, jauniešus- viss sports tiks attīstīts pašvaldības sporta skolās, to programmās tiks integrēta fizioterapijas prevencija.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Ventspils ir pārinvestēta. Ir jānodrošina uzsākto projektu pabeigšana. Turpmāk uzsvars ir jāliek uz jau radīto piedāvājumu pilnvērtīgu saturisko nodrošināšanu. Tātad - jāinvestē cilvēkos, idejās un tehnoloģijās. Jārada pievilcīgi apstākļi uzņēmējiem.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Lauksaimniecības Universitāte 1994 Ekonomists ar specializāciju uzņēmējdarbībā
Vidējā Laidzes Lauksaimniecības tehnikums 1990 Uzskaites un skaitļošanas darbu tehniķis
Место работы Должность
SIA Ventspils Port Services Komercdarbības konsultants
Ventspils pilsētas dome Deputāts