Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1994

Гражданство: Latvija

Место жительства: Tukuma novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Viena no šobrīd manām aktuālākajām lietām, ko es vēlos izdarīt Tukuma novada pašvaldībā, ir izveidot skaistu atpūtas vietu pie Velnakmens, kurš atrodas netālu no Kandavas. Arī labiekārtot to un izvietot informācijas plāksnes ar teikām un nostāstiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Vēlos, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu jaunās ģimenes, jo īpaši ģimenes, kurās ir vientuļie vecāki, kā arī pensionārus. Tādēļ ka, jaunās ģimenes ir mūsu nākotne un pensionāri ir tie, kuri ir veidojuši mūsu tagadni.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Viena no prioritātēm būs panākt interešu izglītības iestāžu savstarpējo komunikāciju, vienojoties par nodarbību laikiem, tādējādi sniedzot bērniem un jauniešiem iespēju izglītoties vairākās interešu izglītībās, gan novada centrā, gan perifērijā.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas tālmācības profesionālais centrs 2019 Sociālais audzinātājs
Vidējā Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola 2015 Vispārējā vidējā izglītība
Augstākā Bradfordas Koledža (Lielbritānija) 2013 Tūrisms
Место работы Должность
Mājsaimniece