Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1978

Гражданство: Latvija

Место жительства: Tukuma novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Sakārtot autostāvvietu un tirdzniecības vietu tīklu piekrastē, lai tūristi netraucētu braucējus, braucēji neapdraudētu tūristus, visi varētu iegādāties vietējos produktus un pakalpojumus, kā arī minimāli piesārņotu vidi.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Pašvaldībai būtu jāatbalsta izglītība. Ne skolas, bērnudārzi, vai kursi, bet izglītība kopumā, lai samazinātu to cilvēku skaitu, kuri neprot parūpēties par sevi un saviem bērniem. Lai nodrošinātu, ka novadā ar laiku sāktu strādāt jauni speciālisti.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Ieguldījumi transporta un tūrisma infrastruktūras attīstībā, kam jāaptver visa novada teritorija, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju viegli nokļūt no viena novada centra citā, nodrošināt to, ka tūristu piesaistei tiek izmantots viss novada potenciāls.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2012 Humanitāro zinātņu bakalaura grāds antropoloģijā
Место работы Должность
SIA Sedums K Tirdzniecības pārstāve
LR Saeima Deputāta palīdze