Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1975

Гражданство: Latvija

Место жительства: Smiltenes novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Izveidot Smiltenē Koprades namu pieaugšajiem: neformālu satikšanās telpu, kur varēs izglītoties, apgūt jaunas prasmes un kopā ar domu biedriem saturīgi pavadīt brīvo laiku.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Nevalstisko sektoru: Novada biedrībām ir nepieciešams kļūt stiprākām un finansiāli neatkarīgākām. Šim mērķim nepieciešams pašvaldības līdzekļiem finansēts NVO konsultata, kas palīdzētu biedrībām piesaistīt finansējumu un attīstīties.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
1) Jāinvestē cilvēkos - projekti, kas veicina cilvēku garīgo, fizisko veselību un izglītotību ir ļoti svarīgi.
2) Jāpanāk, ka tiek likvidētas rindas uz bērnudārzu. Jebkurai ģimenei ir tiesības uz bērnudārza pakalpojumu tuvāk dzīvesvietai.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola 1999 Ģimenes un sākumskolas skolotājs ar tiesībām mācīt angļu valodu un sociālās zinības pamatskolā, maģistra grāds
Место работы Должность
Smiltenes novada muzejs Muzejpedagoģe
Smiltenes novada Kultūras centrs Folkloras kopas "Rudzupuķe" vadītāja
Biedrība "Smiltenei un Latvijai" Valdes priekšsēdētāja