Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1993

Гражданство: Latvija

Место жительства: Siguldas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pie Inčukalna dzelzceļa stacijas uzstādīt riteņu novietni, kur ērti un droši atstāt savu velosipēdu, kad cilvēki dodas Rīgas vai Siguldas virzienā ar vilcienu. Tā ir pavisam vienkārša un praktiska lieta, kura šobrīd pietrūkst ikdienā.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Ģimenes, kas ietver bērnus dažādās vecuma grupās, lai būtu pieejami bērnudārzi un kvalitatīva pamatizglītība. Nedrīkst aizmirst par cilvēkiem darbspējas vecumā, lai būtu laba infrastruktūra un pieejami mājokļi, kā arī iespējas attīstīt savu biznesu.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Bērnudārzu būvniecība, paplašināšana, lai nodrošinātu rindu samazināšanu. Jaunajā Siguldas novadā ir nepieciešams palielināt dzīvojamo fondu un atjaunot esošo, tādēļ jāinvestē jaunu dzīvojamo māju būvniecībā un esošo energoefektivitātes uzlabošanā.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Tehniskā Universitāte 2019 Bakalaura grāds uzņēmējdarbībā un vadībā
Augstākā Viskonsīnas Universitāte 2018 Bakalaura līmeņa studijas mārketingā, ekonomikā un vadībā
Vidējā Siguldas Valsts ģimnāzija 2012 Vispārējā vidējā izglītība
Место работы Должность
SIA “Elva” IT projektu vadītājs
SIA “Bitu mākonis” Portāla kursors.lv satura veidotājs