Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1960

Гражданство: Latvija

Место жительства: Saulkrastu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Abu novada Mūzikas un Mākslas skolu nodrošināšana ar piemērotam telpām, VJMMS Saulkrastu centrā, tādejādi paverot skolai attīstības un pilnveides iespējas un sadarbība kultīrizglītībā un telpu nodrošināšanā ar Sējas MMS (Mūzikas un mākslas skola).
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Prioritārs atbalsts nepieciešams bērnu un jauniešu izglītības, interešu un talantu attīstībai un jauniešiem - tā ir sabiedrības grupa, kuru vajag atbalstīt, piesaistīt novadam un ieinteresēt dzīvot, strādāt un veidot ģimeni Saulkrastu novadā, kultūra
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
1.VJMMS skolas attīstība, prioritāri nodrošinot telpas Saulkrastu centrā. 2 Amatu māja - vieta, kur tikties, radoši un interesanti kopā pavadīt laiku dažāda vecuma, interešu un sociālā statusa iedzīvotajiem, rīkot sadraudzības pasākumus.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Mākslas akadēmija 1985 Monumentālās glezniecības fakultāte, mākslinieka gleznotāja, pedagoga kvalifikācija
Место работы Должность
Vidzemes Jūrmalas Mūzikas un mākslas skola nodaļas vadītāja
Zvejniekciema vidusskola pedagogs
Saulkrastu novada pašvaldības iestāde “Saulkrastu kultūras centrs” gleznotāju studijas “Ultramarīns” vadītāja