Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1994

Гражданство: Latvija

Место жительства: Salaspils novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Noteikti strādāšu pie tā, lai jaunieši būtu vairāk informēti par Salaspils domes darbu un lēmumiem. Pārstāvēšu jauniešu intereses, viedokļus un iniciatīvas domes sēžu un komiteju darbā.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu jauniešu intereses un iniciatīvas, kā arī nodrošinātu informāciju un atbalstu jaunajām ģimenēm, kuras vēlas uzsākt dzīvi Salaspilī.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs pilsētvides sakārtošana, informatīvās kampaņas Salaspils iedzīvotājiem un atbalsts jauniešiem un interešu izglītības iespējām.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2017 Profesionālais bakalaura grāds elektroniskajā biznesā un elektroniskās komercijas speciālista kvalifikācija
Место работы Должность
AS “Printful Latvia” PPC reklāmas speciālists
Salaspils novada dome Deputāts