Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1989

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ropažu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pārliecināties par to, lai visās pašvaldību izglītības iestādēs būtu pieejami mācību materiāli vides izglītībā par efektīvu atkritumu apsaimniekošanu un energoefektivitātes pasākumu ieviešanu iedzīvotāju ikdienā.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Es vēlos panākt, lai pēc pašvaldību apvienošanas vienā jaunajā pašvaldībā, mazaizsargātu sociālo grupu iedzīvotajiem un ģimenēm būtu pieejams vienlīdzīgs atbalsts. Ka arī daudzbērnu ģimenēm būtu pieejams lielākais pabalsts un atvieglojumi.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Sakārtot pašvaldības izglītības iestādes, lai katram iedzīvotājam būtu iespēja tikt līdz mācību iestādei un saņemt atbilstošas zināšanas.
Uzbūvēt lielu bērnu rotaļu un sporta laukumu, visu vecumu bērniem.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Rīgas Tehniskā universitāte 2014 Pilsētu un reģionu inženierekonomika. Maģistra grāds ekonomikā un ekonomista kvalifikācija.
Место работы Должность
Stopiņu novada Dome deputāts
Biedrība “Ēku saglabāšanas un energotaupības birojs” Projekta vadītājs