Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1984

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ropažu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Radīt caurspīdīgu, efektīgu, atbilstoši iedzīvotāju interesēm, pašvaldības darba sistēmu un komunikāciju ar iedzīvotāju. Ir jāsaņem atbilde, jāsaņem tā termiņā un jāuzņemas atbildība. Ir jāatgūst piederības sajūta, ka Tu esi daļa no.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Uzņēmējdarbības infrastruktūras attīstīšana un biznesa plāna izstrāde potenciālajiem investoriem. Viedo un zaļo ciemu radīšana ģimenēm un senioriem. Daudzdzīvokļu nama būvniecība gan jaunajām ģimenēm, gan īres fondam.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Tūrisma punkta izveidošana jaunajā teritorijā, ērti pieejamā vietā, novada centrālajā daļā. Novada prezentācijas radīšana gan potenciālajiem iedzīvotājiem, gan uzņēmējiem, gan tūristiem, gan investoriem. Lai Ropaži ir labs piedāvājums ikvienam.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Biznesa augstskola Turība 2007 tieslietas
Место работы Должность
SIA Lielozoli valdes priekšsēdētāja
SIA ProWork valdes priekšsēdētāja
SIA ON Klasika valdes locekle
Biedrība Ropažu novada uzņēmēji valdes priekšsēdētāja
Biedrība 333 Sports Management valdes priekšsēdētāja
SIA Riga Bulk Terminal finanšu direktore