Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1982

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rēzeknes novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Viena praktiska lieta, ko noteikti vēlos izdarīt pašvaldībā ir saglabāt latviskās tradīcijas – organizēt pasākumus, kur būtu iespēja vietējiem mājražotājiem piedāvāt savu produkciju.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu ģimenes ar bērniem – ir svarīga bērnu jēgpilna brīvā laika organizēšana. Kā arī personas ar īpašām vajadzībām – viņiem ir nepieciešams palīdzēt integrēties sabiedrībā.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Vēlos ieviest katrā novada centrā "Tūrisma centru", kur varētu sniegt informāciju par interesantiem apskates objektiem, kā arī piesaistīt tūristus no citām Latvijas pilsētām un ārvalstīm.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija 2017 Būvdarbu vadītājs
Augstākā Vadības un sociālā darba augstskola "Attīstība" 2011 2.līmeņa profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programma „Sociālais darbs, sociālo institūciju vadība”
Augstākā Rēzeknes Augstskola 2005 Filologs
Место работы Должность
Rēzeknes tehnikums Profesionālās izglītības skolotāja
Būvfirma SIA“Kind service” Būvdarbu vadītāja