Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1959

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rēzekne

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Lai frāze  „Rēzeknes novads – latgaliskās kultūras identitātes centrs Latvijā un pasaulē" nebūtu tikai tukši vārdi. TE RUNOJ LATGALISKI, TE SAPRŪT LATGALISKI, TE LATGALĪŠU VOLŪDA IR DZEIVA SADZEIVĒ I KULTURYS PASUOKUMŪS!
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu uzņēmējdarbību un darbu ar jauniešiem, domātu par to, kā reāli atbalstīt Rēzeknes novada iedzīvotāju reemigrāciju no ārzemēm un citiem novadiem. Veicināt pagastu apvienību kopienu aktivitātes.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Kas ir novada centrs? Manuprāt, tie ir katras pagastu apvienības centri, kuros ir jāsakārto ceļi un iedzīvotājiem nepieciešamā infrastruktūra - sociālie pakalpojumi un pamatizglītības iegūšana. Stiprināt novada konkurētspējīgās vidusskolas!
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Valsts Universitāte 1982 ekonomiskās informācijas mehanizētās apstrādes organizācija
Место работы Должность
Rēzeknes novada pašvaldība mājaslapas satura redaktore