Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1979

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rīga

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Viena no sasāpējušākajām problēmām novadā ir infrastruktūra. Tas, ko noteikti gribu izdarīt ir ceļu infrastruktūras uzlabošanas stratēģijas izveide, grants ceļu atputekļošana, kā arī sistemātiska bitumena pārklājuma ceļu tīkla attīstīšana.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Esmu par to, lai pašvaldība atbalstītu visus, kam nepieciešama palīdzība! Būtiskākais- kādus palīdzības rīkus izmantojam: finansiāls, emocionāls atbalsts u.c. Uzskatu, lai ilgtermiņā veidotos veselīga sabiedrība, ir jādod "makšķeres" nevis "zivis".
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Primārais, kas nepieciešams, lai cilvēki izvēlētos Preiļu novadu par vietu, kur veidot savu ģimeni ir 1. darba vietas 2. vieta, kur dzīvot. Tieši tādēļ manas prioritātes - jaunu darba vietu radīšana un īres namu būvniecība.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Tehniskā universitāte 2007 Sociālo zinātņu maģistra grāds vadībzinātnē
Augstākā Rīgas Tehniskā universitāte 2005 Sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā
Vidējā Preiļu Valsts ģimnāzija 1997 Vispārējā vidējā izglītība
Место работы Должность
SIA 180 Direktore