Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1990

Гражданство: Latvija

Место жительства: Mārupes novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Panākt Kantora ielas - Lielā ielas, Kantora ielas - Upesgrīvas ielas krustojumu pārbūvi par regulējamiem krustojumiem. Turpmāk nepieļaut nepārdomātu ceļu infrastruktūras projektu realizāciju, kuru rezultātā var veidoties jauni melnie punkti.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Visus iedzīvotājus, plānojot infrastrukūtu primāri cilvēkiem, nevis automašīnām - ar gājējiem un velobraucējiem drošas vides izveidi, izbūvējot ietves un veloinfrastruktūru. Tāpat arī ģimenes ar bērniem, mazinot bērnudārzu un skolu rindas.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Ceļu infrastruktūra - esošo kritisko krustojumu pārbūve par drošiem. Vitāli trūkstošo gājēju ietvju izbūve, velo infrastruktūras izveide Mārupi savienojot ar Rīgu un caur Babīti - ar Jūrmalu, kā arī ciemu savienošana savā starpā.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Banku Augstskola 2013 Uzņēmumu un iestāžu vadītāja Bakalaura grāds
Vidējā Jēkabpils Valsts ģimnāzija 2009 Vispārējā vidējā izglītība
Место работы Должность
ZIP-PRO, SIA Valdes loceklis
XKROSS SERVISS, SIA Valdes loceklis
ZE INVEST, SIA Valdes loceklis