Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1988

Гражданство: Latvija

Место жительства: Jelgavas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Pašvaldības fiziskās un garīgās veselības atbalsta programma, lai vairāk cilvēku varētu attālināti saņemt kvalificētu speciālistu konsultācijas paātrinātā kārtā. Tas mazinātu stresa radītās veselības problēmas, jauniešu pašnāvību risku u.c.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Jaunās ģimenes un seniorus. Šīs divas grupas ir vienas no neaizsargātākajām. Jaunās ģimenes bieži saskaras ar ienākumu avota zaudēšanu, bet senioriem strauji izmainītas ierastās iespējas cīnīties ar hroniskām saslimšanām.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Liepājas Reģionālās slimnīcas attīstīšana kā vienu no spēcīgākajām veselības iestādēm Latvijā. Jauno speciālistu piesaiste, nodrošinot pieprasījumu pēc ambulatorajiem specialistiem primārās veselības aprūpes, rehabilitācijas, krīzes centros un citur.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2018 Traumatologs-ortopēds
Augstākā Rīgas Stradiņa universitāte 2013 Ārsts
Jelgavas Valsts ģimnāzija 2007 Vidējā vispārējā izglītība
Aizupes pamatskola 2004 Pamatizglītība
Место работы Должность
SIA "Liepājas reģionālā slimnīca" Ārsts traumatologs-ortopēds