Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1985

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rīga

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Sakārtot sistēmu tā, lai lēmumi tiktu pieņemti, balstoties uz ilgtermiņa apsvērumiem, domājot, kā gūt labumu maksimāli ilgākam laikam.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Nevis tikai tūrisma nozares attīstību, kā tas bijis līdz šim, bet gan jaunās ģimenes. Cilvēki, kas vēlas šeit veidot ģimeni, to nemaz nevar darīt, jo nav, kur dzīvot, tāpēc prioritāri ir jāsakārto mājokļu pieejamības jautājumi.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Pirmkārt, jāinvestē ir gudri, maksimāli izmantojot pieejamos Eiropas Savienības fondu līdzekļus. Otrkārt, jāinvestē ir efektīvi, domājot ilgtermiņā. Treškārt, svarīgi ir attīstīt dzīvojamo fondu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Stradiņa universitāte 2011 Bizness un tiesības Eiropas savienībā, maģistrs
Augstākā Starptautiskā praktiskās psiholoģijas augstskola 2009 Vācu valodas tulks, tulkotājs, bakalaurs
Augstākā Sociālo tehnoloģiju augstskola 2007 Vācu valodas tulks, tulkotājs ar speciālizāciju ekonomikā, jurisprudencē un psiholoģijā
Место работы Должность
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību LEGALOS Valdes loceklis, projektu vadītājs
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Grand Eko" Izpilddirektors
LATVIJAS ENERĢĒTIKAS AĢENTŪRA Valdes loceklis