Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1978

Гражданство: Latvija

Место жительства: Kuldīgas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Vēlos realizēt iniciatīvu par suņu apmācības un pastaigu laukumu Kuldīgā, kur ieguvēji būs visi Kuldīgas novada suņu īpašnieki. Suņu īpašnieki varēs apmācīt savus mīluļus profesionālu kinologu uzraudzībā un arī veikt suņu pastaigas drošā vidē.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Manas prioritātes ir mazo un vidējo uzņēmēju, mājražotāju un hobijbiznesa iespējamais atbalsts, kā arī visas aktivitātes, kas saistītas ar jauniešu nodarbinātību, brīvā laika pavadīšanas iespējām un viņu hobiju/prasmju attīstīšanu.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Infrastruktūras attīstīšana pilsētās un pagastos, kas ir priekšnoteikums veiksmīgai biznesa videi, mājokļu un nekustamā īpašuma attīstītājiem. Kuldīgas tehnikuma tehnoloģiju centra izbūve, kur sagatavos speciālistus un nozares profesionāļus.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2020 Tirgzinības un tirdzniecības speciālists
Vidējā Rīgas Tūrisma Skola 1998 Restorānu serviss
Место работы Должность
SIA “Rivonda” Valdes priekšsēdētājs
Kuldīgas novada dome Deputāts
Biedrība “Mākslas horizonti” Valdes priekšsēdētājs
Biedrība “Ir viegli būt labam” Valdes priekšsēdētājs