Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1973

Гражданство: Latvija

Место жительства: Kuldīgas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Man svarīgi šķiet attīstīt komunikāciju ar iedzīvotājiem un atvērtību ikvienai iniciatīvai. Uzklausīt uzņēmējus, jauniešus, sporta, kultūras un reliģiskās organizācijas, sociālās biedrības, rīkojot sapulces un esot pastāvīgā saziņā ar iedzīvotājiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Man kā uzņēmējam ir svarīga uzņēmējdarbības vides attīstība un pilnveidošana novadā. Tas veicinātu jaunas darba vietas, celtu labklājību. Aizstāvot uzņēmēju intereses, vēlos iedrošināt arī jauno paaudzi attīstīt uzņēmējdarbību mūsu novadā.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Uzņēmējdarbības atbalstam atjaunosim ielas un pārējo infrastruktūru Kuldīgā, Skrundā un Alsungā. Veidosim mūsdienīgu daudzdzīvokļu namu jaunajiem speciālistiem. Ja būs dzīvesvietas, tad būs cilvēki, darbaspēks un jauni profesionāļi.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija 2013 Profesionālā bakalaura programma "Uzņēmumu un iestāžu vadītājs"
Место работы Должность
SIA "VĒVERS" Valdes loceklis
SIA "NG Timber" Valdes priekšsēdētājs
Partija “Kuldīgas novadam” Valdes loceklis
Kuldīgas novada dome Deputāts