Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1987

Гражданство: Latvija

Место жительства: Kuldīgas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Viena no primārajām praktiskajām lietām, ko vēlos realizēt, ir sakārtot vietas pie Kuldīgas, Alsungas un Skrundas robežām, izveidojot katras vietas identitātei atbilstošus, mūsdienīgus, ar vienojošiem elementiem veidotus vides objektus – iebrauktuves
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Tikai kopīgi veidots novads būs spēcīgs un pilnvērtīgs, tāpēc prioritāri svarīgi ir dot iespēju tiem, kuriem ir inovatīvas idejas, vēlme un spēja darīt. Atbalstīt un veicināt NVO, uzņēmēju un privātās iniciatīvas, viņu iesaisti lēmumu pieņemšanā.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Mums ir dota iespēja dzīvot unikālā vidē, tāpēc mana prioritāte būs novada kultūrvēsturisko vērtību sargāšana, saglabāšana un popularizēšana. Pilnveidot un attīstīt kultūras piedāvājumu novadā. Lai to panāktu, jāuzlabo kultūras norišu vietas novadā.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Juridiskā koledža 2012 Tiesību zinātnes
Место работы Должность
Kuldīgas novada pašvaldība Kultūras darba speciāliste
Biedrība „Einšteins sapņo” Valdes locekle