Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1966

Гражданство: Latvija

Место жительства: Kuldīgas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Ļoti gribētos, lai Ventas krastā izdotos realizēt skata torņa projektu, no kura būtu trošu ceļš pāri Ventai. Tas vēl vairāk piesaistītu apmeklētājus Kuldīgas novada virzienā.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Manuprāt, prioritāri svarīgas ir ģimenes ar bērniem. Šīs ģimenes ir mūsu šodiena un rītdiena. Tādēļ svarīgi piedāvāt labu izglītības pakalpojumu. Esmu par valsts ģimnāziju Kuldīgā un skolām pagastos, tuvāk bērnu dzīvesvietai.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Noteikti Kuldīgas kultūras centra rekonstrukcija. Novads ir ar īpašu kultūras pienesumu, jaunajā novadā šai ziņā būsim vēl bagātāki. Kultūrvietai jābūt skaistai. Mākslas akadēmijas filiāle, kas paver Kuldīgai iespējas kļūt par studentu pilsētu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2007 Sociālo zinātņu maģistra programma "Ekonomika un vadība"
Augstākā Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola 1997 Sociālo zinātņu bakalaura programma "Sociālais darbinieks"
Место работы Должность
SIA "Amazone" Valdes locekle
SIA "Upeskalni AB" Valdes locekle
Partija "Kuldīgas novadam" Valdes locekle
Kurzemes uzņēmēju padome Padomes locekle
Tehnikas tirgotāju asociācija Valdes locekle
Kuldīgas novada dome Deputāte