Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1991

Гражданство: Latvija

Место жительства: Dobeles novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Vienlīdzīgas iespējas pakalpojumu saņemšanā kā pilsētās, tā pagastu centros: valsts un pašvaldības pakalpojumu pieteikšana; bezmaksas skolēnu pārvadājumi mūzikas/mākslas/deju/sporta nodarbību apmeklējumam no novada perifērijas uz centriem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Kultūra un sports – līdzekļi pasākumu organizēšanai, pieejama infrastruktūra; atbalsts amatieru kolektīviem/komandām; vienlīdzīgas iespējas dažādu pulciņu apmeklējumiem skolēniem. Uzņēmējdarbība – granti jaunu biznesa ideju attīstīšanai.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Brīvpusdienas skolēniem, kuri iegūst pamatizglītību un obligāto pirmsskolas izglītību. Pašvaldības ceļu uzturēšana, atjaunošana un asfaltēšana; komunikācija ar valsts ceļiem par kritisko posmu iekļaušanu labojamo sarakstā vai ceļu pārņemšana.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Lauksaimniecības universitāte 2016 Lauksaimniecība
Augstākā Banku augstskola 2014 Finansista kvalifikācija
Место работы Должность
Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Lauksaimniecības fakultāte Prodekāne, vieslektore, pētniece
Tērvetes novada dome Priekšsēdētāja vietniece
Biedrība “Mācies Augstkalnē” Valdes locekle