Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1984

Гражданство: Latvija

Место жительства: Dienvidkurzemes novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Jaunajā novadā, kas būs lielākais Latvijā, būtisks liekas ceļu sakārtošanas jautājums. Lauksaimniekiem, uzņēmējiem un visiem pārējiem iedzīvotājiem ir nepieciešami kvalitatīvi ceļi, kā arī piekraste kļuvusi par vienu no tūrisma sezonas galamērķiem.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Svarīgi ir uzturēt saikni ar iedzīvotājiem un sadzirdēt viņu vajadzības. Kā prioritāras, manuprāt, noteikti ar sociālo palīdzību būtu atbalstāmas trūcīgas, maznodrošinātas personas un it sevišķi ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Ir prieks, par realizētiem projektiem, tostarp pastāvīgu novada sakopšanu par arvien pievilcīgāku vietu ģimenēm. Rūpniecība un ražošana – jaunas darba vietas visā novadā. Perifērijā atjaunoti un uzlaboti grants ceļi, asfalta seguma uzklāšana.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Vidējā RTU LF profesionālā vidusskola 2003 Komerczinības
Zaļenieku Komerciālā un amatniecības vidusskola 2018 Augkopības tehniķis
Augstākā Baltijas starptautiskā akadēmija 2007 Jurists
Место работы Должность
Grobiņas novada dome Deputāts
Grobiņas novada dome Tautsaimniecības, vides aizsardzības, dzīvokļu un komunālo pakalpojumu pastāvīgās komitejas loceklis
Grobiņas novada dome Lauksaimniecības zemes darījumu izvērtēšanas komisijas loceklis