Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1995

Гражданство: Latvija

Место жительства: Augšdaugavas novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Līdz 2002. gadam centrālajā parkā darbojās atrakciju parks, kura nenoliedzama dominante bija 40m augsts panorāmas rats - viena no pilsētas labākajām apskates vietām. Es gribu uzbūvēt jaunu panorāmas ratu, no kura pavērtos lielisks skats uz Daugavpili
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Vēlos panākt, lai finansiāli atbalstītu ikvienu jaunu cilvēku, kurš ir beidzis universitāti un noslēdzis darba līgumu ar Daugavpilī strādājošo firmu. Prioritāri būtu atbalstāma arī dzīvojamo māju energoefektivitātes uzlabošana un jauno koku stādīšana
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Pilsētas un reģiona attīstības mērķa sasniegšanai jaunajam domes sastāvam, neatkarībā no ievēlēto deputātu partejiskās piederības, būtu jāturpina iesāktais kurss. Tāpēc mana prioritāte būtu Daugavpils lidostas un jauno tramvaja līniju būvniecība.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Daugavpils Universitāte 2017 Bakalaura grāds Vides zinātnē
Augstākā Daugavpils Universitāte 2019 Maģistra grāds Vides plānošanā
Место работы Должность
SIA Šurfs Projektu vadītājs
PIKC Daugavpils būvniecības tehnikums Profesionālās izglītības skolotājs