Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1965

Гражданство: Latvija

Место жительства: Rīga

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Atklātības un labas pārvaldības principu ieviešana pašvaldības iestādēs. Efektīvu līdzekļu izlietojuma plānošanu un kontroli. Godīgus, konkurenci veicinošus pašvaldības iepirkumus un caurspīdīgus amatu konkursus uz pašvaldības vakancēm.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Atbalsts ģimenēm ar bērniem, transporta izdevumu apmaksu lauku teritoriju bērniem mākslas, mūzikas un sporta profesionālās ievirzes izglītības iestāžu apmeklēšanai. Pašvaldības finansiālais atbalsts pirmskolas pedagogu atalgojuma palielināšanai.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Investīcijas vides labiekārtošanā, lauku ceļu, ciematu ielu rekonstrukcijai un atjaunošanai, nodrošinot reģiona uzņēmējiem un iedzīvotājiem sakārtotu transporta infrastruktūru uz novada un pagastu centriem, kā arī blīvi apdzīvotām vietām.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Lauksaimniecības universitāte 1991 Inženieris - celtnieks
Место работы Должность
Bauskas novada dome Deputāts
Datu valsts inspekcija Drošības pārvaldnieks
Biedrība "Bauskas apriņķa attīstībai" Valdes loceklis
Z/S "Senči" Īpašnieks