Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1985

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ādažu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Izstrādāt sistēmu līdzdalības budžeta ieviešanai pašvaldības darbā, lai nodrošinātu stabilu finansējuma avotu ciemu kopienām. 4 gados jāpanāk, ka vismaz 10% no pašvaldības ikgadējā investīciju budžeta tiek ieguldīts katrā ciemā.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Aktīvās ciemu kopienas, radot tām iespēju īstenot konkrētās vietas aktuālos projektus. Atbalstītu arī aktīvos jauniešus un uzņēmējus, kuriem ir inovatīvas uzņēmējdarbības idejas, bet trūkst resursu vai zināšanu to ieviešanai.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Savienot Carnikavas un Ādažu pagasta ciemus ar ērtu infrastruktūru – gājēju un velosipēdistu ceļus gar P1; labiekārtot dambjus starp abu pagastu centriem. Tas papildinās Carnikavas stacijas multimodalitātes projektu un veloceļu no Rīgas uz Carnikavu.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Banku augstskola 2008 Finanses
Augstākā Latvijas Lauksaimniecības universitāte 2010 Maģistra grāds Projektu vadībā
Augstākā Latvijas universitāte 2015 Maģistra grāds Telpiskās attīstības plānošanā
Место работы Должность
SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca Būvniecības daļas vadītājs
Rīgas Tehniskā universitāte Pētnieks
SIA Jēkabpils reģionālā slimnīca Projektu koordinators