Самоуправлений выборы 2021

Год рождения: 1981

Гражданство: Latvija

Место жительства: Ādažu novads

1 Одно практическое дело, которую я точно хочу сделать в нашем самоуправлении
Padarīt pieejamus datus par novada domes darbu. Lai sargātu iedzīvotāju mieru un tiesības uz svaigu gaisu, vasarā Garciema Mežciemā ļaut iebraukt tikai iedzīvotājiem un to viesiem, novadā organizēt zaļo atkritumu nodošanu un aizliegt tos dedzināt.
2 Я хочу добиться, чтобы самоуправление в приоритетном порядке поддерживало (укажите не более двух групп общества, НГО или отраслей):
Jaunuzņēmumus un pētniekus, kas veido tehnoloģijās un datos balstītus projektus, kuru rezultātā veidotos iedzīvotājiem un pašvaldībai noderīgi risinājumi vai lietotnes. Izglītības iestādēs veicinātu IT, datu analīzes un programmēšanas apgūšanu.
3 Моими, как депутата, приоритетными направлениями инвестиций самоуправления будут (назовите не более двух проектов, указав, предназначены ли они для центра края или для периферии):
Dabai draudzīgas un iedzīvotāju vajadzībām atbilstošas veloinfrastruktūras izveide, dodot iespēju Carnikavas un piejūras ciemu iedzīvotājiem ar velosipēdu droši sasniegt novada centru, savukārt Ādažu iedzīvotājiem piekļuvi mežam un jūrai.
Полученное образование Учебное заведение Год Специальность
Augstākā Latvijas Universitāte 2006 Profesionālais maģistra grāds starptautiskajā biznesā
Augstākā Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola 2004 Profesionālais bakalaura grāds elektroniskajā komercijā
Vidējā Kārļa Videnieka vārdā nosauktā Rīgas 77. vidusskola 2000 Vispārējā vidējā izglītība
Место работы Должность
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija Sistēmanalītiķis
Kustība "Par!" Ādažu nodaļa Vadītājs
Biedrība "RBKV vīru koris" Valdes loceklis
Biedrība "Rāva" Valdes loceklis